Din tanke er fri!

Hei! Så hyggelig at du droppet innom. Dette er mitt første innlegg på Oppfinnerskuret – Vegards digitale lekeplass!

Oppfinnerskuret.no er ment for Vegard sine store og små hobbyprosjekter. En samleside. For alt mulig egentlig. En blogg der Vegard kan skrive om stort og smått, og hvor vi kanskje får se noen prosjekter komme til sin fulle rett? Eller ikke. Det vil tiden vise.

Tanken er i alle fall å samle hobbyprosjektene på ett sted, og samtidig legge et ekstra lite press på seg selv for å fullføre noen av disse. Personlig liker jeg ofte de første 90% av et hobbyprosjekt. De siste 10% blir det som oftes aldri noe av. Så kanskje denne siden kan hjelpe meg med å få flere prosjekter til 100?

Min drøm er et oppfinnerskur i hagen. Et sted hvor jeg kan drive på med mitt. Og bestemme det meste. Eller alt, faktisk. Et sted som i teorien bare er mitt, og hvor jeg kan legge til rette for det jeg syns er gøy. Snekring. Lodding. Elektronikk. Smarthus. Duppedingser. Lys. Rare greier. Software. Hardware. Magi.

Jeg håper å kunne dele reisen min mot mitt eget oppfinnerskur her, med dere, på denne nettsiden. Det er planen i alle fall.

Vi får se hva tiden bringer! Jeg gleder meg.