Scout trooper!

Scout trooper-hjelmen

Endelig! Den er her! Drakta er her! Scout trooper-drakta har kommet!

Jeg bestilte meg en Scout trooper-drakt fra rspropmasters.com tidlig 2022, og ble opplyst om estimert leveringstid på 12 uker.

12 uker – da får jeg den kanskje like før bursdagen min!

Vegard, tidlig 2022

Vel, 12 uker var kanskje litt optimistisk fra deres side, men de hadde jo sagt estimert leveringstid, og som utvikler vet jeg hvor vanskelig estimering kan være til tider. Dog, 21 uker er en del mer enn de estimerte 12 ukene. Det skal sies. Anyway, drakta har kommet, ingen sure miner!

Og for en drakt! Jeg er imponert over kvaliteten på de ulike delene. Det er ikke noe tull liksom. Dette har de gjort før. Helt klart verdt de 21 ukene med venting.

Det neste nå blir å melde seg inn i Nidaros Imperial Squad – den lokale avdelingen til 501st Legion. 501st Legion er en veldedig organisasjon som opererer på verdensbasis. Spre glede og samle inn penger til lokale veldedighetsformål. Love it!

Det er vel heller ikke utenkelig at det blir litt tinkering med drakta etter hvert. Kanskje legge inn en liten mikrofon og noen høyttalere, for å få samme stemme som de i filmene? Vi får se.